Flott handballhelg med mange store øyeblikk i hallen

Postet av Sørreisa IL Handball den 18. Feb 2019

Det ble spilt 12 kamper i hallen i helga. Bravo håndballklubb var motstander og det ble mye action og flotte øyeblikk.

Det ble mange hjemmeseire, en uavgjort og noen borteseire i en vellykket helg. Det var mye folk på tribunen og det var topp stemning hele tiden.

Bravo hadde på søndag 6 lag i aksjon, og de vistes godt på tribunen. Ett stort høydepunkt var Jenter 12 sin kamp kl 12:05 når det på slutten var bare 1 måls differanse på tavla og det var skikkelig konkuranse på tribunen i å støtte og heie på sitt lag. Det var kjempebra trøkk, Sørreisa J12 vant til slutt kampen på banen med ett mål, men de klarte minst uavgjort på tribunen. Bravo2 klarte å vinne den andre J12 kampen

Gutter 12 spilte feiende flott og hurtig håndball og klarte å vinne og spille uavgjort mot Bravo sitt 1. og 2. lag som også ligger i toppen på tabellen.


Jenter 14 spilte en kamp mot bravo, og klarte å vinne med 7 mål og en god kamp.

Jenter 16 1 og 2 møtte Bravo 1 og 2 og vant alle fire kampene.

Gutter 14-2 (som er G13) spilte mot Bravo 1 og 2 og vant første kampen 20-15 men måtte bokføre 16-28 tap mot bravos eldste 14-årslag. Likevel flott innsats av gutta våre.

Team Midt-Troms måtte på nytt innkassere ett nederlag, da Bravo2 vant 35-30. Det var en jevn kamp som TMT ledet til pause, men som Bravo tok hjem seieren i på slutten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.