Sørreisa kvalifisert til Bringserien for jenter.

Postet av Sørreisa IL Handball den 7. Okt 2018

Etter helgens kvalifisering er Sørreisa J16 kvalifisert til Bringserien for Jenter. Det er spilt 6 kamper mellom Tromsø, Sørreisa, Valnesfjord og Svolvær. 

Etter kampene står Svolvær igjen som vinner av puljen etter at de vant alle sine 3 kamper, mens Sørreisa endte med 2 seire og Valnesfjord med 1 seier. Tromsø endte sist med 3 tap.

Laget fra Lofoten var best, men var ett toppet lag fra alle klubbene i Lofoten. Laget fra Valnesfjord var samarbeidslag for Valnesfjord og Rognan.

Sørreisa åpnet nervøst mot Svolvær i første kamp, og gikk på ett 10-17 tap. I andre kamp, som var mot Valnesfjord, gikk det mye bedre for jentene fra Sørreisa. De tente på alle sylindrene og det endte med en seier på hele 13 mål(33-20)

I siste kamp mot naboklubben Tromsø ble det jenvt og tøfft, men Sørreisajentene dro i land en ettmålseier mot laget de har kjempet mot i siden de startet med håndball.

Som vanlig var det mye folk i hallen.
I lørdagens siste kamp var det godt over 200 tilskuere og høy stemning i hallen. Bildet er fra søndagens kamp mot Tromsø, da det var 108 tilskuere på tribunen.

Sørreisajentene vil gjerne takke disse sponsorene som var med på å sponse med annonse i kampprogrammet:Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.