Jenter 16 i toppserien

Postet av Sørreisa IL Handball den 15. Sep 2018

Jenter 16 er virkelig på farten for tiden. Etter at de forrige helg var på Jessheim og spilte kvalifisering for Bringserien, er de denne helgen i Alta og spiller Toppserien i Nord-Norge.

Jentene startet klokken 11:00 i formiddag med kamp mot "erkerival" Tromsø Handballklubb. Kampen endte med uavgjort 13-13 etter en tett kamp. Sørreisa lå bak, men hadde en bra sluttspurt de siste 10 minuttene og innhenting av Tromsø's ledelse. Rapportene fra Alta melder at Sørreisa sto meget bra i forsvar og at det var mye fart i kampen selv om det ikke ble store tall på måltavla. 

Klokken 17:30 var det ny kamp, også denne gangen mot ett Tromsølag, nemlig Bravo Håndballklubb.

Denne kampen ble ikke så jevn, Sørreisa tok kommandoen fra start, og dominerte kampen. Det endte til slutt med seier 34-10. Gledelig i denne kampen var at det var hele 10 forskejllige spillere som satte ballen i mål. Dette vitner om skikkelig bra lagspill og godt trøkk. Vi har også fått rapport om godt målvaktspill og at Andrine reddet straffekast. Sørreisajentene var en leken gjeng som kosa seg på banen, etter kampen smilte alle fra øre til øre.


Litt skuffende var oppmøte i hallen i den siste kampen, de eneste som var der var foreldrene fra Sørreisa som kjørte våre jenter til Alta, men jentene våre sender en stor takk til dem,.


Søndag møtte Jentene Bossekop som var på hjemmebane. Bossekop sto med seier både mot Bravo og Tromsø fra før, og ledet toppserien.
Men det ville ikke Sørreisajentene ha noe av, de vant kampen 21-16. Etter rapportene var det en jevn kamp med gode dommere og en god motstander. Bossekop hadde en stor og god linjespiller som gav utfordringer for forsvaret, men dette håndterte jentene bra etterhvert. 

Lagledelsen trekker fram forsvarsspillet og at det gode forsvarspillet ga jentene god energi i angrepspillet utover i andre omgang.

Lagene som står med null kamper, møtes neste helg i Bodø. Så spilles resten av kampene i Tromsø den siste helga i oktober.


Noen bilder fra helga:

Nå er det chill, kos og opplading til neste kamp. 

Trener Svein-Tore er dypt konsentrert i planleggingen av neste kamp (eller så ser han på Frank Løke i skal vi danse)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.