Tatt ut på Regional talentsamling

Postet av Sørreisa IL Handball den 16. Mai 2019

Tresor M. Chiringozi og Ingar Eriksen er tatt ut på den store samlingen i Orkanger.

De er blant ca 70 spillere født i 2004 som er tatt ut fra region Nord. 


Vi gratulerer!NordNorges beste!

Postet av Sørreisa IL Handball den 7. Mai 2019

Jenter 16 vant en spennende finale i NordNorsk mesterskap med 1 mål som ble scåret i sluttsekundene. Kampen var jevn og vinner målet ble satt i mål av Tove-Marlen Haugen i kampens siste sekunder.  Tove-Marlen fikk ballen bredt ute på høyre back og gikk innover i banen, gikk opp og satte ballen i mål med stor vilje. Dermed kan jentene kalle seg for NordNorges beste!

I sluttspillet har jentene spilt mot Bossekop og Valnesfjord i innledningen, og møtte Tromsø HK i semifinalen.

Det ble relativt klar seier mot Bossekop(25-16), og så ble det tap i kampen mot Valnesfjord(20-17). 

I semifinalen mot THK, kom jentene under med mange mål i starten, men hentet inn ledelsen som var oppe i 8 mål på det meste, slik at det var uavgjort til pause(10-10). Seieren ble sikret fra pause og endte opp med 20-16 til Sørreisa.

I Finalen møtte jentene på nytt Valnesfjord, sog dette ble en tett og jevn kamp. stillingen til pause var 10-9 til Sørreisa, og til slutt ble det 19-18.

Kampfakta finale

Kampfakta semifinale

Kampfakta 1 kamp

Kampfakta 2. kamp

Troms folkeblad

Opptak fra 2. omg finalen (Facebook)

Opptak fra 1. omg finalen (Facebook)


Gratulerer med en flott prestasjon og en flott sesong!Avdelingsvinnere i J16

Postet av Sørreisa IL Handball den 31. Mar 2019

Jentene på 16-årslaget har levert en flott sesong, og ble kåret til avdelingsvinner i Troms allerede for 2 uker siden.


Bak fra venstre: Eline, Hella, Emma, Trine, Ingrid og Tove-Marlen
foran fra venstre: Malin, Helene, Andrine, Anne Sofie, Celine og Maria.
ikke med på bildet: Douce, Andrine, Henriette, Ina, Kaja og Martine.

Jentene har som sagt levert en flott sesong med seier i regionserien, seier i Altaturneringa, Nyttårsturneringa og i Rallarcupen. Laget har vært med i toppserien og har kvalifisert seg til nasjonal serie.

Jenten er som avdelingsvinner også kvalifisert til Nordnorsk mesterskap som går om 4 uker i Tromsø. Gratulerer!
Avdelingsvinnere i G14

Postet av Sørreisa IL Handball den 30. Mar 2019

Sørreisa ble i dag avdelingsvinnere i Gutter 14 i Troms år de slo Skjervøy 23-22 i toppkampen. Sørreisa lå foran hele kampen og hadde initiativet. Men Skjervøy, som er det eneste laget som har slått Sørreisa i år, kom sterkt på slutten av begge omgangene. Seieren ble til slutt på ett mål, selv om ledelsen var oppe i 5 mål i andre omgang.

Sørreisaguttene har hatt en god sesong og er kvalifisert til Nord-norsk mesterskap i siste helgen av april. Der møtes de to beste i de tre avdelingene. Trener Lars Eriksen har gode forhåpninger om at gutta skal bite godt i fra seg i Dette sluttspillet også.

Mesterne:


Bak fra venstre: Sondre Elias Storelvmo, Odin Edvardsen, Ola Lombnes Strømseth, Sander Evanger Simonsen, Johannes Åsali Jenssen, Benjamin Berg Korneliussen.
Foran fra venstre: Daniel Gulbrandsen Dalgård, Isak Roll Sæbbe, Ingar Kildahl Eriksen, Tresor Murambo Chirongozi, Michael Tobias Eide og Håkon Åsali Jenssen

Tabellen:


Som vi ser på tabellen har det vært en seiersrik sesong. 


Vi gratulerer og ønsker lykke til i sluttspillet!Avdelingsvinnere i G12

Postet av Sørreisa IL Handball den 30. Mar 2019

Gutter 12 ble i dag seriemestere i Gutter 12 for Troms når de slo Skjervøy med 22-16.


Bak fra venstre: Ole-Martin(trener), Simen, Snorre ,Erlend, Sebastian, Aleksander, Kasper, Sander, maskot Brage, Hans-Åge, Kim Vegard(trener)
Foran fra venstre: Erik, Anto, Theophile og Elias

Håkon var ikke med når bildet ble tatt.Som dere ser på tabellen, så var det jevnt i toppen, men Sørreisa slo Bravo Håndballklubb på innbyrdes oppgjør. Sørreisaguttene fikk ett tap i serien, og det var våre gode naboer i Lenvik Håndballklubb som sørget for det. De var ikke snauere enn at de kom til sørreisa og slo våre gutter. Men ellers så har det som dere ser gått veldig bra i alle kampene, det kom en uavgjort mot Bravo, men så ser dere at de har vunnet de resterende 16 kampene, og det er en flott prestasjon! 

Nå er serien ferdigspilt, så vi håper at guttene bevarer den gode formen til neste år. Flott handballhelg med mange store øyeblikk i hallen

Postet av Sørreisa IL Handball den 18. Feb 2019

Det ble spilt 12 kamper i hallen i helga. Bravo håndballklubb var motstander og det ble mye action og flotte øyeblikk.

Det ble mange hjemmeseire, en uavgjort og noen borteseire i en vellykket helg. Det var mye folk på tribunen og det var topp stemning hele tiden.

Bravo hadde på søndag 6 lag i aksjon, og de vistes godt på tribunen. Ett stort høydepunkt var Jenter 12 sin kamp kl 12:05 når det på slutten var bare 1 måls differanse på tavla og det var skikkelig konkuranse på tribunen i å støtte og heie på sitt lag. Det var kjempebra trøkk, Sørreisa J12 vant til slutt kampen på banen med ett mål, men de klarte minst uavgjort på tribunen. Bravo2 klarte å vinne den andre J12 kampen

Gutter 12 spilte feiende flott og hurtig håndball og klarte å vinne og spille uavgjort mot Bravo sitt 1. og 2. lag som også ligger i toppen på tabellen.


Jenter 14 spilte en kamp mot bravo, og klarte å vinne med 7 mål og en god kamp.

Jenter 16 1 og 2 møtte Bravo 1 og 2 og vant alle fire kampene.

Gutter 14-2 (som er G13) spilte mot Bravo 1 og 2 og vant første kampen 20-15 men måtte bokføre 16-28 tap mot bravos eldste 14-årslag. Likevel flott innsats av gutta våre.

Team Midt-Troms måtte på nytt innkassere ett nederlag, da Bravo2 vant 35-30. Det var en jevn kamp som TMT ledet til pause, men som Bravo tok hjem seieren i på slutten.Kjempeoverraskelse til Jenter 16

Postet av Sørreisa IL Handball den 18. Feb 2019

De fikk overlevert en sjekk på 75000 fra samfunnsløftet som belønning for gode resultater og godt arbeid. Det var Grethe Bertheussen og Rolf Sigve Søreng som stod for overrekkelsen i sørreisahallen lørdag. Rolf Sigve trakk fram det gode arbeidet i klubben og de gode resultatene til jentene denne sesongen. Jentene har kvalifisert seg til Bringserien, vunnet Rallarcupen i Kiruna, vunnet Nyttårsturneringa i Tromsø og Altaturneringa i Alta. Jentene leder serien og er klare for NordNorsk mesterskap.
Trener Svein Tore Haugen takket sparebanken for gaven og for banken engasjement for lokalidretten.

Les mer i Troms Folkeblad: https://www.folkebladet.no/sport/2019/02/17/Håndballag-tildelt-sjekk-på-hele-75.000-kroner-18487729.eceJentene skal Lørdag 23. februar delta i lag med Sparebanken Nord-Norge på Finnsnes med ansiktsmaling, trappeløp og konserter.Flott innsats av jentene våre i Alta-turneringa!

Postet av Sørreisa IL Handball den 3. Feb 2019


Det ble seier til Jentene i Finalen i ALta-turneringa.

I en tett forsvarskamp ble det seier 7-5 til våre jenter etter at det var jevnt hele kampen.

Anne Sofie Johansen ble kåret til finalens beste spiller, men det var flere som var gode i lagseieren.

Gratulerer, vi er veldig stolte av dere jenter, dere representerer Sørreisa på en flott måte både på og utenfor banen!


Dette er for øvrig den tredje turneringssieren til disse jentene denne sesongen. De har også vunnet Rallarcupen i Kiruna og Nyttårsturneringa i Tromsø.


---------------------------------------


De har spillt godt under hele turnerings med unntak av en kamp mot bravo i gruppespillet der Sørreisa tapte med 1 mål. 


De fikk revange mot bravo i semifinalen der de vant overlegent 14-3.

Jentene sender en takk til Rema1000 og Bakehuset for å støtte dem med brød og frukt til turen. Dette har tydeligvis gitt mye energi!