Fylkessamling

Postet av Sørreisa IL Handball den 21. Nov 2018

Seks jenter og seks gutter fra Sørreisa Håndball er innkalt til fylkessamling 30. november til 1. desember på Setermoen.

Les innkallingen  her


Lykke til!Jenter 16 hadde to lag i Kirunaturneringa, begge gjorde det kjempebra

Postet av Sørreisa IL Handball den 4. Nov 2018


Jenter 16 - etter at vi trekte oss i Bringserien var vi enig i at vi skulle sørge for mye spilletid i Kiruna. Derfor blei d 8 spillere på ett lag og 9 spillere på d andre laget. D var mye spilletid og alle løfta seg til nye høyder. Godt sportslig utbytte. Ett lag i bronsefinalen og d andre i finalen ser vi på som en stor prestasjon.  Da Svein Tore hadde kamp med g13 samtidig som semifinalen til j16-1 gikk, stilte de uten trener på denne kampen. De styrte laget selv. BBK var 4 i støtteapparatet og 14 spillere.

Begge lagene har nytt godt av  Korinna Helling sine kunnskaper . Hun har massert og tapet om en annen. 

Trener Svein Tore hadde  2 lag i finalen og ett i bronsefinalen😊i ei å samme turnering, så han hadde det travelt på søndag. (vitner vel også om at han har gjort mye riktig før helgen også)

Flott innsats av våre unge handballspillere i Rallarcupen

Postet av Sørreisa IL Handball den 4. Nov 2018

Det var flott innsats av Sørreisa's lag i Rallarcupen i helga.  

Gutter 14 vant gull, Jenter 16-1 vant gull, Gutter 13 vant sølv, Gutter 12 vant finalen i B-sluttspillet, Jenter 14 vant finalen i B-sluttspillet, Jenter 16-2 gikk til semifinale og ble nr 4, Jenter 12 vant finalen i B-sluttspillet. Gutter 16 ble nr 2 i B-sluttspillet.

 Guldpoikarna
http://www.rallarcupen.se/sorreisa-il-segrare-klass-p14/


Guldflickorna
http://www.rallarcupen.se/sorreisa-il-vinnare-klass-f16/


Gutter 12 vant B-finalen


Jenter 16-2


Jenter 12


Gutter 13


Jenter 14


Flere bilder i albumet til Rallarcupen:  bildegalleriRallarcupen i helga

Postet av Sørreisa IL Handball den 2. Nov 2018

Sørreisa IL Håndball reiser med mange lag over grensen til Kiruna og skal spille Rallarcupen.


Vi stiller med 8 lag fordelt slik: 2XJenter16, Gutter16, Jenter14, Gutter14, Gutter13, Jenter12 og Gutter12.
De første bilene startet allerede i formiddag, og spillerne reiste ca kl 12 i to busser. Det er totalt en stor rød flokk med Sørreisalogo i Kiruna.
Vi ønsker alle lykke til, og satser på topp innsats og representasjon på og utenfor banen.

Alle kan følge kampene via nettet på denne adressen:

https://www.profixio.com/matches/rallarcupen-2018/Sørreisa kvalifisert til Bringserien for jenter.

Postet av Sørreisa IL Handball den 7. Okt 2018

Etter helgens kvalifisering er Sørreisa J16 kvalifisert til Bringserien for Jenter. Det er spilt 6 kamper mellom Tromsø, Sørreisa, Valnesfjord og Svolvær. 

Etter kampene står Svolvær igjen som vinner av puljen etter at de vant alle sine 3 kamper, mens Sørreisa endte med 2 seire og Valnesfjord med 1 seier. Tromsø endte sist med 3 tap.

Laget fra Lofoten var best, men var ett toppet lag fra alle klubbene i Lofoten. Laget fra Valnesfjord var samarbeidslag for Valnesfjord og Rognan.

Sørreisa åpnet nervøst mot Svolvær i første kamp, og gikk på ett 10-17 tap. I andre kamp, som var mot Valnesfjord, gikk det mye bedre for jentene fra Sørreisa. De tente på alle sylindrene og det endte med en seier på hele 13 mål(33-20)

I siste kamp mot naboklubben Tromsø ble det jenvt og tøfft, men Sørreisajentene dro i land en ettmålseier mot laget de har kjempet mot i siden de startet med håndball.

Som vanlig var det mye folk i hallen.
I lørdagens siste kamp var det godt over 200 tilskuere og høy stemning i hallen. Bildet er fra søndagens kamp mot Tromsø, da det var 108 tilskuere på tribunen.

Sørreisajentene vil gjerne takke disse sponsorene som var med på å sponse med annonse i kampprogrammet:
Oppkjøring til helgens Bringkvalifisering

Postet av Sørreisa IL Handball den 1. Okt 2018

Jentene har laget en video for å få opp stemninga før helgens bringkvalifisering i Sørreisahallen. Sjekk den ut på linken under:

https://www.youtube.com/watch?v=QmIWY9XY0Ds&feature=youtu.be


og

Serieåpning på hjemmebane for Jenter14

Postet av Sørreisa IL Handball den 26. Sep 2018

Jenter 14 starter sesongen med hjemmekamp på søndag 30. september klokken 12:00 mot Ankenes. Det blir som vanlig mye godt å kjøpe i kafeen, så det passer godt å ta søndagskaffen i hallen med god underholdning.

Vel møtt!Jenter 12 på cup

Postet av Sørreisa IL Handball den 23. Sep 2018


Jenter 12 var i helgen i Tromsdalen og spilte Cup hos Bravo. 

Amfi Pyramiden høstcup ble arrangert 21-23 september og fra Sørreisa var det i år bare Jenter 12 som hadde tatt turen.


Vi har fått dette fra Eirik Edvardsen som rapporterte fra Tromsdalen:
Turneringa var en fin kickoff på sesongen for laget vårt. Vi har bare hatt tre treninger og mange av jentene trener fremdeles fotball og har enda noen seriekamper igjen der. Vi er godt fornøyd med det sportslige og sosiale utbytte turneringen gir dette unge laget. I tillegg ser vi at avstanden til by-lagene ikke er alt for stor.Kioskrutiner

Postet av Sørreisa IL Handball den 17. Sep 2018
Salg i kiosk på våre arrangementer er en viktig inntektskilde for klubben. Dette er i tillegg sosialt og skaper god stemning i hallen.


Her er oppdaterte rutiner for å drive kafe og kiosk i Sørreisahallen.Jenter 16 i toppserien

Postet av Sørreisa IL Handball den 15. Sep 2018

Jenter 16 er virkelig på farten for tiden. Etter at de forrige helg var på Jessheim og spilte kvalifisering for Bringserien, er de denne helgen i Alta og spiller Toppserien i Nord-Norge.

Jentene startet klokken 11:00 i formiddag med kamp mot "erkerival" Tromsø Handballklubb. Kampen endte med uavgjort 13-13 etter en tett kamp. Sørreisa lå bak, men hadde en bra sluttspurt de siste 10 minuttene og innhenting av Tromsø's ledelse. Rapportene fra Alta melder at Sørreisa sto meget bra i forsvar og at det var mye fart i kampen selv om det ikke ble store tall på måltavla. 

Klokken 17:30 var det ny kamp, også denne gangen mot ett Tromsølag, nemlig Bravo Håndballklubb.

Denne kampen ble ikke så jevn, Sørreisa tok kommandoen fra start, og dominerte kampen. Det endte til slutt med seier 34-10. Gledelig i denne kampen var at det var hele 10 forskejllige spillere som satte ballen i mål. Dette vitner om skikkelig bra lagspill og godt trøkk. Vi har også fått rapport om godt målvaktspill og at Andrine reddet straffekast. Sørreisajentene var en leken gjeng som kosa seg på banen, etter kampen smilte alle fra øre til øre.


Litt skuffende var oppmøte i hallen i den siste kampen, de eneste som var der var foreldrene fra Sørreisa som kjørte våre jenter til Alta, men jentene våre sender en stor takk til dem,.


Søndag møtte Jentene Bossekop som var på hjemmebane. Bossekop sto med seier både mot Bravo og Tromsø fra før, og ledet toppserien.
Men det ville ikke Sørreisajentene ha noe av, de vant kampen 21-16. Etter rapportene var det en jevn kamp med gode dommere og en god motstander. Bossekop hadde en stor og god linjespiller som gav utfordringer for forsvaret, men dette håndterte jentene bra etterhvert. 

Lagledelsen trekker fram forsvarsspillet og at det gode forsvarspillet ga jentene god energi i angrepspillet utover i andre omgang.

Lagene som står med null kamper, møtes neste helg i Bodø. Så spilles resten av kampene i Tromsø den siste helga i oktober.


Noen bilder fra helga:

Nå er det chill, kos og opplading til neste kamp. 

Trener Svein-Tore er dypt konsentrert i planleggingen av neste kamp (eller så ser han på Frank Løke i skal vi danse)Hjemmekamper i Bringkvalik

Postet av Sørreisa IL Handball den 14. Sep 2018

Sørreisa IL Handball er arrangør for runde 2 i kvalifisering til Bring.  Kampene går i Sørreisahallen 6-7 oktober med Sørreisa, Valnesfjord, Tromsø og Svolvær som konkurrerende lag. De 2 beste går inn i en av gruppene i selve Bring-serien.


Dette er en enestående sjanse til vise fram hvor bra trøkk vi kan ha i hallen. Vi satser på full hall og topp stemning!Kvalifisering til BringSerien

Postet av Sørreisa IL Handball den 4. Sep 2018


Sørreisa Jenter 16 med støtteapparat skal til Jessheim 8. september for å spille kvalifisering til Bringserien.
Kampene går slik:

Lørdag 8. sept kl 12:00: Ull/Kisa-Sørreisa 

Lørdag 8. sept kl 15:00: Bønes - Sørreisa

De to beste av tre lag i kvalifiseringsgruppen går rett inn i Bringserien. Nr tre vil få nok en sjanse til å kvalifisere seg litt senere.

Bringserien er den nasjonale serien for 16-årslag som går over 5 helger i 18/19 sesongen. Skulle jentene våre klare dette vil det være en stor prestasjon.