Alle treninger for Sørreisa håndball innstilles med umiddelbar virkning

Postet av Sørreisa IL Handball den 12. Mar 2020

Med bakgrunn i Regjeringens beslutning om å stenge alle landets skoler og barnehager vil styret pålegge alle våre lag om å innstille sine treninger inntil videre.

Karl Kristian Svendsen

Styreleder

Sørreisa il - håndball

Tatt ut på Regional talentsamling

Postet av Sørreisa IL Handball den 16. Mai 2019

Tresor M. Chiringozi og Ingar Eriksen er tatt ut på den store samlingen i Orkanger.

De er blant ca 70 spillere født i 2004 som er tatt ut fra region Nord.

Vi gratulerer!

NordNorges beste!

Postet av Sørreisa IL Handball den 7. Mai 2019

Jenter 16 vant en spennende finale i NordNorsk mesterskap med 1 mål som ble scåret i sluttsekundene. Kampen var jevn og vinner målet ble satt i mål av Tove-Marlen Haugen i kampens siste sekunder.  Tove-Marlen fikk ballen bredt ute på høyre back og gikk innover i banen, gikk opp og satte ballen i mål med stor vilje. Dermed kan jentene kalle seg for NordNorges beste!

I sluttspillet har jentene spilt mot Bossekop og Valnesfjord i innledningen, og møtte Tromsø HK i semifinalen.

Det ble relativt klar seier mot Bossekop(25-16), og så ble det tap i kampen mot Valnesfjord(20-17).

I semifinalen mot THK, kom jentene under med mange mål i starten, men hentet inn ledelsen som var oppe i 8 mål på det meste, slik at det var uavgjort til pause(10-10). Seieren ble sikret fra pause og endte opp med 20-16 til Sørreisa.

I Finalen møtte jentene på nytt Valnesfjord, sog dette ble en tett og jevn kamp. stillingen til pause var 10-9 til Sørreisa, og til slutt ble det 19-18.

Kampfakta finale

Kampfakta semifinale

Kampfakta 1 kamp

Kampfakta 2. kamp

Troms folkeblad

Opptak fra 2. omg finalen (Facebook)

Opptak fra 1. omg finalen (Facebook)

Gratulerer med en flott prestasjon og en flott sesong!

Avdelingsvinnere i J16

Postet av Sørreisa IL Handball den 31. Mar 2019

Jentene på 16-årslaget har levert en flott sesong, og ble kåret til avdelingsvinner i Troms allerede for 2 uker siden.

Bak fra venstre: Eline, Hella, Emma, Trine, Ingrid og Tove-Marlen
foran fra venstre: Malin, Helene, Andrine, Anne Sofie, Celine og Maria.
ikke med på bildet: Douce, Andrine, Henriette, Ina, Kaja og Martine.

Jentene har som sagt levert en flott sesong med seier i regionserien, seier i Altaturneringa, Nyttårsturneringa og i Rallarcupen. Laget har vært med i toppserien og har kvalifisert seg til nasjonal serie.

Jenten er som avdelingsvinner også kvalifisert til Nordnorsk mesterskap som går om 4 uker i Tromsø. Gratulerer!

Avdelingsvinnere i G14

Postet av Sørreisa IL Handball den 30. Mar 2019

Sørreisa ble i dag avdelingsvinnere i Gutter 14 i Troms år de slo Skjervøy 23-22 i toppkampen. Sørreisa lå foran hele kampen og hadde initiativet. Men Skjervøy, som er det eneste laget som har slått Sørreisa i år, kom sterkt på slutten av begge omgangene. Seieren ble til slutt på ett mål, selv om ledelsen var oppe i 5 mål i andre omgang.

Sørreisaguttene har hatt en god sesong og er kvalifisert til Nord-norsk mesterskap i siste helgen av april. Der møtes de to beste i de tre avdelingene. Trener Lars Eriksen har gode forhåpninger om at gutta skal bite godt i fra seg i Dette sluttspillet også.

Mesterne:

Bak fra venstre: Sondre Elias Storelvmo, Odin Edvardsen, Ola Lombnes Strømseth, Sander Evanger Simonsen, Johannes Åsali Jenssen, Benjamin Berg Korneliussen.
Foran fra venstre: Daniel Gulbrandsen Dalgård, Isak Roll Sæbbe, Ingar Kildahl Eriksen, Tresor Murambo Chirongozi, Michael Tobias Eide og Håkon Åsali Jenssen

Tabellen:

Som vi ser på tabellen har det vært en seiersrik sesong.

Vi gratulerer og ønsker lykke til i sluttspillet!